Zal ik…

…terugkijken op 2016? Achterom kijken naar wat echt wel een bewogen jaar is geweest? Een jaar dat heel onzeker begon. Omzien naar een jaar met hoogte- en dieptepunten?

Nee, ik doe het niet. Wie me kent, kent die bergen en dalen. Wie me wil leren kennen, mag altijd een berichtje sturen. Misschien worden we wel vrienden, en zal ik je het “verhaal 2016” bij een etentje een keer vertellen. Of niet, want is het nog wel zo interessant, dat jaar dat achter ons ligt?

Nee dus 😉

Veel liever kijk ik vooruit, ga ik genieten van al het moois dat in het verschiet ligt. Want ik ben er van overtuigd dat 2017 een heel mooi jaar gaat worden. In de eerste plaats, omdat we, en dan bedoel ik David en ik samen, druk bezig zijn met nieuwe ondernemingen. Ze staan nog in de kinderschoenen, maar de plannen zijn er! We starten met een website om digitale radio aan te bieden, en zo zijn er nog een aantal website-ideeën aan het borrelen.
Al een paar maanden zijn we heel voorzichtig en rustig bezig met een kunstcollectie. Onze voorraad staat bijna online, de site is in opbouw, maar de basis staat. Een mooie begin van 2017 om hier uitbreiding aan te geven.

We, en nu bedoel ik politiek “we”, zijn in voorbereiding voor de Tweede Kamerverkiezingen voor maart 2017. Ja, het gaat er echt van komen, “Den Haag” roept en wij roepen “Den Haag”! En ja, het is veel werk, maar wat gaat dit tof worden! Eigenlijk is dat het al, alleen al het maken van alle plannen en de eerste concrete voorbereidingen geven enorm veel energie. Nog even geduld, en ik neem jullie mee in die reis.

Nog een keertje “politiek we”, starten we komend jaar ook zichtbaar met de voorbereidingen van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. En ik zeg heel bewust zichtbaar. Natuurlijk denken we daar al over na vanaf de avond van de vorige verkiezingen 😉 De komende maanden gaan we niet alleen hard werken aan het bouwen van de kandidatenlijst, we schrijven ook het verkiezingsprogramma en zetten de campagne in de steigers. De ervaringen voor maart 2017 komen hierbij handig van pas!

Morska Design

Morska Design vergeet ik in alle drukte niet. Komend jaar staat daar ook heel wat moois te gebeuren. De eerste bestellingen voor het nieuwe jaar zijn al binnen. Dat maakt me trots, want het maakt de groei zo zichtbaar en tastbaar. Daarnaast ga ik ook in een stenen winkel verkopen. Via een huur-constructie koop ik winkelruimte in, en dat maakt passen en voelen van mijn producten voor aankoop mogelijk. Hiervoor mag mijn voorraad wel wat groter, want nu moeten er twee shops voorzien worden. Is dat erg? Nee, natuurlijk is dat niet erg!

Kortom, 2017 wordt ons en mijn jaar! Beleef je hem met me mee???

Meer van mijn eigen, persoonlijke, berichten vind je op mijn blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *