Morska Design: voor jouw comfortabele drager en meer!

wrap conversions, morska design
Wrap conversions
canvas-dragers, morska design, efteling,
canvas-dragers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij Morska Design vind je alle mogelijkheden om jouw ideale soft structured carrier te laten maken. In overleg met jou, maak ik namelijk van jouw draagdoek een prachtige, comfortabele wrap conversion. Of je kiest voor materialen uit mijn voorraad die ik omtover tot een mooie drager.
De verschillende typen dragers hebben alle hun eigen voor- en nadelen. Toch zijn deze heel erg persoonlijk en dus afhankelijk van je eigen voorkeur! Daarom kom ik graag samen met jou tot een plan en ontwerp voor ik aan de slag ga. Daarbij bepalen we samen het type drager, de maat en (als je wilt) de accessoires. Het type drager en de maat bepalen niet alleen het comfort voor jou, maar ook zeker voor je kindje! Voor ik begin, weet je wat de kosten zijn, en ook wanneer de drager klaar is.

 

Naast wrap conversions en dragers maak ik natuurlijk ook accessoires op aanvraag. Handige schoudertassen, tasjes om de heupband van de dragers, slaapkapjes en puntmutsjes, sabbelhoesjes, sleutelhangers en creditcard-envelopjes zijn enkele voorbeelden. Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden en prijzen!

Naast dragers en draag-accessoires maak ik ook poppendragers en grappige accessoires van allerlei stoffen en leer. Een lief klein stropdasje, een vlinderstrikje of strik op een haarband zijn bijvoorbeeld superleuk tijdens de feestdagen! Ook hiervoor geldt, neem vooral contact op en we kijken samen wat ik voor je kan betekenen!

Mijn webshop en ik zijn aangesloten bij Shops with Love, het platform voor de hipste shops, blogs en online businesses! #trots!
Kijk rustig rond op de website, en neem contact op als er iets niet duidelijk is, als je opmerkingen of tips hebt, of met me wil overleggen over de mogelijkheden.

Veel plezier!
Liefs,
Denise Kunst
Morska Design