Over mij

De persoon achter Morska Design

Denise Kunst_de persoon achter Morska DesignHallo, aangenaam! Leuk dat je komt kijken wie de persoon achter Morska Design is 🙂 Ik ben Denise Kunst, getrouwd, moeder van 2, en naast eigenaresse van Morska Design ook nog politiek actief. Als gemeenteraadslid voor een lokale partij Volkspartij Dongen, ben ik direct betrokken onze gemeente en vooral haar inwoners. Daarnaast ben ik burgerlid van Provinciale Staten voor Lokaal Brabant.

Onze peuter en kleuter worden nog vaak gedragen door door ons allebei. Stilzitten en nietsdoen is niets voor mij. Ik ben dan ook altijd bezig. Soms zit ik even rustig en lees ik een boek. Maar veel vaker ben ik met creatieve dingen bezig: haken, borduren en natuurlijk stoffen! Ik haak graag poncho’s en dekens, knuffeltjes en winteraccessoires. Ook dit jaar zijn beide kinderen weer voorzien van een mooie set die past bij hun nieuwe winterjassen.
Daarnaast vind ik het erg leuk om over mijn dagelijkse leven te bloggen.

Morska Design is begonnen als een hobby, en groeide al snel uit dit kleine jasje. Ik vind het heerlijk om samen met jou tot een mooie keuze te komen voor je drager. Of je nu voor een wrap conversion kiest, een mooie stof uit mijn voorraad kiest, of mij vraagt om voor jou te gaan zoeken? Het resultaat wordt een fijne drager die voor jou en je kindje zoveel mogelijk comfort geeft. Daarom besteed ik veel tijd aan het voortraject, en ook tijdens het maken kun je nog extra vraagjes van me krijgen. Ook als je kiest voor (alleen) accessoires of andere producten uit mijn shop, wil ik graag dat stapje extra voor je doen. Vraag daarom gerust naar mogelijkheden, want samen kunnen we er iets moois van maken!

Liefs,
Denise

P.S. De naam Morska Design is afgeleid van de namen van onze honden: Morro en Skäller, onze Flatcoated Retrievers.