Kussenset Tripp Trapp

tripp trapp kussenset

Deze opdracht maakte ik alweer een tijdje geleden. Ik had er alleen nog niet aan gedacht, de foto’s met jullie te delen!

Op aanvraag

Niet gekoppeld aan dragen, maar wel aan ergonomisch zitten πŸ˜‰
Ik kreeg de vraag of ik ook kussensets kan maken voor de tripp trapp stoel. Ja hoor, die heb ik voor onze eigen kinderen al vaker gemaakt, dus dat is geen probleem. Daarom ging ik vol vertrouwen aan de slag voor deze Tripp Trapp kussenset. Ik wist ook al dat ik een aantal aanpassingen wilde doorvoeren op mijn patroon, dus dat ging helemaal goed komen. Zo gezegd, zo gedaan, en aan de slag ermee!Β De keuze was gevallen op een mooie, gelamineerde stof van Ikea. En ik mag wel zeggen, dat het erg leuk staat op onze eigen stoel. Natuurlijk alleen even gepast om foto’s te maken, hij komt straks op een witte/heel lichtgrijze stoel. Ik denk, dat het een prachtig gezicht is!
Het leertje ontbrak ook bij de stoel, dus dat heb ik er ook bijgemaakt.

IMG_6212 IMG_6211

IMG_6210 IMG_6208 IMG_6207 IMG_6206IMG_6322

Voor onszelf

Ondertussen heb ik voor onze dochter ook een nieuwe Tripp Trapp kussenset gemaakt. Zoonlief zit liever op het houten plankje, eigenwijs meneertje πŸ˜‰

Voor Nora maakte ik de set van Natibaby Magical Forest Fairies White. En het valt mij enorm mee hoe goed ik de vlekken uit de kussens gewassen krijg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *