Jouw drager, jouw opties (1)

De titel geeft het al weer 😉 Ik ga een setje berichten schrijven over de verschillende opties waaruit je kunt kiezen als je bij mij een drager bestelt.

Model drager

De eerste keuze die je “moet” maken is het model drager. Meer informatie over de verschillende modellen vind je hier. Als je de keuze hebt gemaakt voor een full buckle, half buckle of onbuhimo ben je er nog niet. Voor alle dragers kies je daarna de dikte van de vulling van de schouderbanden en de heupband. Net als alle keuzes voor je drager, is deze heel persoonlijk. De vulling van de banden moet voor jou fijn zijn, alleen dan wordt de drager comfortabel. Want een drager die niet fijn zit, gebruik je niet.

Vullingen: opties

Zelf hou ik enorm van de stevigheid van dikkere (maar geen stugge) banden door een stuk yogamat te gebruiken. Je kunt daarnaast ook kiezen voor dunnere en daardoor soepele vulling van foam. De schouderbanden en heupband kunnen ook met verschillende vullingen gemaakt worden. Op deze manier maak ik de drager zodat deze voor jou het beste comfort geeft.

Ervaring

Als je al een paar dragers hebt geprobeerd, heb je vaak al een goed idee welke opties je wel of niet fijn vindt. Heb je geen idee, overweeg dan eens om ÊÊn of meer dragers te komen proberen of te lenen via de dragersbieb. Als je na de huurperiode een drager bij me bestelt, gaat de huurprijs van de nieuwprijs af 😉

Heb je nog weinig dragers geprobeerd, maar wil je de nieuwe drager zo snel mogelijk en geen tijd verdoen met huren en testen? Waarschijnlijk komen we er dan samen toch prima uit als we je ervaringen bespreken en je aan kunt geven wat voor postuur je hebt.

Contact?

Wil je naar aanleiding van dit stuk meer informatie? Stuur me een email of neem contact op via Facebook. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Morska Design door de Facebook-pagina te volgen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *