DraagKaart

Mijlpaalkaarten zijn leuke kaarten om bijzondere mijlpalen van en met je kindje te vieren. Ik kende al de sets die de dagen, weken en maanden bijhouden, sets die de ontwikkeling van je kindje benoemen en sets die je als professional kunt gebruiken. En mijlpaalkaarten zijn er in allerlei ontwerpen, ik zou bijna zeggen “natuurlijk in allerlei ontwerpen”.

DraagKaart

Een tijdje terug kwam ik in contact met Mary-Lou van DraagKaart. Zij miste een mijlpaalkaarten-serie rondom dragen en besloot deze zelf te laten maken. Wat een leuke serie is dat om bijzondere momenten in de draagdagen vast te leggen is dat geworden! Mary-Lou heeft een prachtige verzameling samengesteld om die oh zo leuke momenten vast te leggen.

Onze jongste is alweer ruim drie jaar, en het gros van de draagkaarten zijn niet meer aan ons besteed 😉 Maar ik houd deze serie in ieder geval in gedachten als mooi kraamcadeau.

Wil je DraagKaart volgen of bestellen? Je vindt DraagKaart op www.draagkaart.nl, op facebook en instagram.

Morska Design is natuurlijk ook op Facebook te vinden.

One thought on “DraagKaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *