Marketing?

Deze week vroeg ik me vooral af, hoe ik voor Morska Design mijn marketing beter kan doen.

Startpunt

Duidelijk is, dat ik nog werk moet verzetten voor de website. SEO en leesbaarheid verbeteren zijn hierbij het startpunt. Als je de site van nu vergelijkt met die van één jaar geleden, is er al veel verbeterd. Ik merk wel, dat het aanpassen van bestaande pagina’s mee energie vergt dan het schrijven van  nieuwe inhoud.
Op social media ben ik actief op Facebook, bijzondere onderwerpen zet ik op instagram en soms gooi ik er een twitterberichtje uit. Al met al is dat nog niet voldoende om flinke bekendheid te bereiken. Dus hoe doe ik dat, zonder vooral met marketing bezig te zijn? Tijd voor creatie is net zo belangrijk: zonder ontwerpen, geen Morska Design!

Lees mijn hele post op MorroSkaller 🙂
En heb je tips of trucs voor me? Wil je ze dan met me delen? Ik lees ze graag! Stuur me een berichtje via social media, of email me via info@morskadesign.nl. Dankjewel!

marketing quote
Quotesgram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *