Verfproject Uilen: stap 1b ;)

Nou, na vele wasstappen en lekker laten drogen, is dit het resultaat!
Blauw wil ik hem nog steeds niet noemen, maar ook paars is misschien niet de goede benaming. Wat ik hem wel vind? SUPERMOOI! Ik ben er in ieder geval tot nu toe dan ook erg blij mee.
Na een zoektocht naar de juiste/meest passende html-kleurcode, vond ik deze toch het meest lijken. De naam van de kleur? Korenbloemblauw. Dus ookal vind ik hem niet blauw, mijn computer is het niet met me eens 😉

De plannen worden wel wat aangepast nu. Het idee van alle onderdelen een eigen kleur laat ik los. Ik heb nieuwe verpakkingen ocean blue besteld, en ga proberen of ik verschillende tinten van deze kleuring voor elkaar kan krijgen. Hopelijk komt morgen de verf binnen, en kan ik de volgende stap inzetten.

Rugpand na wassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *