Tijd voor de herfst!

De dagen worden alweer duidelijk korter, en ook de temperatuur gaat voelbaar naar beneden… Ja hoor, het wordt weer herfst! Ik vind de herfst een prachtig jaargetijde waarin de natuur zich van een andere, maar ook mooie (!) kant laat zien. We hebben de eerste kastanjes en eikels al geraapt, onze peuterdochter vindt het allemaal reuze-interessant!
Nu wordt het ook hoog tijd om me voor te gaan bereiden op de decembermaand. Leuke kleinere en grotere, goedkopere en duurdere items komen volop in de winkel in de komende dagen en weken! De eerste aanzet is al gedaan: kaarthouders, sleutelhangers en slabben zijn voldoende op voorraad. Het aantal tassen kan ook nog even mee, en er liggen nog voldoende doeken te wachten om verwerkt te worden.
Kijk rustig rond tussen alle mooie spullen, en ik hoop dat je iets naar je zin vindt!

Een herfst met wind en regen, die houdt mijn creativiteit niet tegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *