Doordat ik een baan heb gevonden waar ik me de komende tijd volledig op wil storten, heb ik besloten de webshop te sluiten. Heb je interesse in een doek of drager, neem dan gerust contact met me op! Dat kan via info@morskadesign of WhatsApp (06-20517478). Liefs Denise

 

————————————————————————————————————————

wrap conversions, morska design
Wrap conversions
canvas-dragers, morska design, efteling,
canvas-dragers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Morska Design: voor jouw comfortabele drager en meer!

Bij Morska Design vind je kinderdragers en accessoires in allerlei soorten en maten. Ik heb dragers en accessoires op voorraad. Maar je kunt er ook voor kiezen dat ik speciaal voor jou aan de slag ga. In overleg maak ik dan een drager die voldoet aan jouw wensen.

Als je interesse hebt in een drager, maar nog twijfelt over het type of de maat, kun je er eerst één proberen. Meer over de verschillende type dragers lees je in mijn blog en op de pagina “dragers“. Wil je meer weten over de verschillen tussen dragers gemaakt van canvas of draagdoekenstof (wrap conversions), vind je dat ook op de “dragers” pagina.

Naast dragers maak ik ook accessoires en poppendragers op aanvraag. Sleutelhangers, tassen, sabbelhoesjes, speenkoorden/speelkoorden en slofjes zijn een paar voorbeelden van accessoires die ik met plezier voor je maak.
Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden en prijzen.

Kijk rustig rond op de website, en neem contact op als er iets niet duidelijk is, als je opmerkingen of tips hebt, of met me wil overleggen over de mogelijkheden.

Veel plezier!
Liefs,
Denise Kunst
Morska Design

Denise Kunst, eigenaresse Morska Design

 

 

 


logo Morska Design